طرح فيزيكدان روس براي ارسال فضاپيماهاي ريز به ستارگان مجاور

ساخت وبلاگ

به گزارش ايرنا از پايگاه اينترنتي بي بي سي ورلد، فضاپيماي مورد نظر ميلنر كه به اندازه يك تراشه خواهد بود، تريليون ها كيلومتر و دورتر از همه كاوشگرهايي كه بشر تاكنون به فضا فرستاده است، سفر خواهد كرد و هدف از آن يافتن امكان حيات در شرايط زمين در سيستم آلفا سنچوري است. 
آلفا سنچوري شامل سه ستاره، در فاصله چهار تا چهار و نيم سال نوري از ما قرار دارد كه نزديك ترين مجموعه ستارگان به زمين است.
براساس اين گزارش، منجمان بر اين باورند كه شانس يافتن سياره اي شبيه به زمين در مدار يكي از ستارگان سيستم آلفا سنچوري منتفي نيست. اما در دو دهه آينده با كمك تلسكوپ هاي زميني و فضايي اطلاعات بيشتري در اين مورد به دست مي آيد. 
نزديك‌ترين ستاره حدود 40 تريليون كيلومتر از زمين فاصله دارد و رفتن به چنين ستاره اي با فناوري موجود 30 هزار سال طول خواهد كشيد.
كارشناسان نتيجه گيري كرده اند كه با كمي تحقيقات و توسعه بيشتر، شايد بتوان امكان توسعه فضاپيمايي را كه ظرف 30 سال به ستاره همسايه برسد، فراهم كرد.
اين ايده بر كاهش ابعاد فضاپيما به اندازه تراشه‌هايي كه در وسايل الكترونيكي به كار مي رود استوار است. طرح اوليه اين است كه هزار عدد از اين فضاپيماهاي ريز به مدار زمين پرتاب شود كه هر كدام مجهز به يك بادبان خورشيدي خواهد بود.
اينها مانند بادبان قايق هستند، اما به جاي باد با نور خورشيد به حركت در مي آيند. يك ليزر عظيم در زمين نيروي محركه فوق العاده اوليه را فراهم خواهد كرد به طوري كه سرعت حركت آنها را به 20 درصد سرعت نور برساند.
يوري ميلنر معتقد است كه ساختن فضاپيمايي با اين مشخصات و رساندن آن به يك ستاره ديگر در طول عمر ما ممكن است.
پروفسور استيون هاوكينگ فيزيكدان و كيهان شناس كه از طرح ميلنر حمايت كرده است، به بي بي سي گفت كه اين رويا ممكن است زودتر از آنچه تصور مي شود جامه عمل بپوشد.

منبع :

ايرنا

الگوريتم راه مستقيم (direct way alghoritm) يا DWA...
ما را در سایت الگوريتم راه مستقيم (direct way alghoritm) يا DWA دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1roohollah53291 بازدید : 113 تاريخ : دوشنبه 8 خرداد 1396 ساعت: 11:27